Retourneren

Ik heb een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retourzending aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen: ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, kun je contact met me opnemen via knuskaarsen@gmail.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, stuur ik je een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar mij worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Voor een retourvraag kun je altijd contact met me opnemen via knuskaarsen@gmail.com.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met me op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat ik het probleem kan beoordelen en oplossen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Restituties
Ik laat het je weten zodra ik je retourzending heb ontvangen en geïnspecteerd, en ik laat het je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.